Close icon
Standbouw

Persoonlijke communicatie

In een tijd van steeds meer communicatieprikkels blijft persoonlijk contact van grote waarde. De stand op de beurs moet daarom communiceren. Overtuigen. Bezoekers aanspreken en aantrekken. Werk voor standbouwers die al meer dan een halve eeuw niets anders doen. Werk voor DubbelAA. Van exclusieve stand op balzaalformaat tot snelle systeemstand. Wij leveren stands in binnen- en buitenland. In koop en in huur. En bieden het gehele traject aan. Van advies en 3D ontwerp, productie en levering van decoratie tot en met de op- en afbouw, transport en opslag. Alles binnen het beschikbare budget.

Helder en full-service

Het begint met een duidelijk beeld van de communicatiekracht van de stand. Heldere plattegronden, aanzichttekeningen en artist impressions geven een natuurgetrouw beeld van het eindresultaat. Indien gewenst bouwen we een maquette op schaal. Wordt de stand vaker ingezet? Dan is de full-service opslagservice van DubbelAA het overdenken waard. Contact ons voor een vrijblijvende afspraak of een offerte via de contactpagina of via info@dubbelaa.nl Wij komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Houtbouw

Houtbouw biedt de mogelijkheid om de stand een geheel eigen signatuur mee te geven. Afgestemd op het eigen beursconcept. Met een houtwerkplaats in huis vertaalt DubbelAA het concept in een efficiënt te produceren en op te bouwen stand.

Systeembouw

Een systeemstand oogt professioneel, terwijl de investering bescheiden blijft. Met systeembouw is dit prima te realiseren. Een combinatie van opvallend en efficiënt. Op basis van een modulair bouwsysteem. De aluminium systeemstands van DubbelAA zijn tevens duurzaam in gebruik.

Presentatiewanden

Flexibele presentatie van bedrijf of merk? DubbelAA biedt een breed scala aan duurzame systemen. Van roll up vouwwand tot en met een salesunit of promotionele stand. Ideaal voor presentaties "on the spot", jaarmarkten, (sport-) evenementen etcetera.